Lokal

Lädja skola är föreningens samlingslokal. Denna gamla skolbyggnad byggdes på 1880-talet och har de senaste deceniumen underhållits av Lädja badplatsförening. 2010 överläts ägandet från Svenska kyrkan till föreningen. Skolan består av en större sal samt några mindre rum. Det finns inget vatten eller avlopp indraget men en enklare köksinredning med diskavlopp, spis och porslin samt ett utedass på gården. Elvärme och fungerande kaminer finns. Föreningen använder lokalen till möten, trivselaktiviteter och utställning under Bergveckan. Finns intresse går det utmärkt att hyra lokalen.

Bokningsansvarig är Ulf Widroth, 070-6346731. Se uthyrningspolicy!

Policy Uthyrning av Lädja Skola

2 Responses to Lokal

 1. Hej!

  Jag undrar om det finns möjligheter att hyra Lädja skola den 1:a augusti för en lokal informationsträff?
  Det som kommer avhandlas under träffen är frågor och svar kring något som har arbetsnamnet ”Skänkstugans söndagsmarknader”, ett projekt som förhoppningsvis lockar tillräckligt intresse för att dras igång i Lädja/Berg/Tolg-området. Vi blir troligen 10-20 personer och det kommer bjudas på lite humledricka och snacks som förfriskning.

  Vänliga hälsningar Anneli Karlsten Montin, Lövshult, Lammhult

  • Steffi says:

   Hej
   Vi hyr gärna ut Lädjaskolan till olika evenemang. Det är Uffe Widroth (tel:0706346731) som har hand om uthyrningen. Kontakta gärna honom.
   Hälsningar
   Steffi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>